OM DANGAARD

 

Dangaard er en del af Fleggaard Holding. Fleggaard Holding Koncernen er en af Danmarks største familieejede koncerner.

Koncernen består af en række forskellige datterselskaber, hvis aktiviteter spænder vidt - lige fra grænsehandel med dagligvarer, grossistvirksomhed med nonfood-produkter samt levneds- og nydelsesmidler til leasing af transportmidler, hoteller og restauranter og corporate healthcare løsninger. Hertil kommer en række sideaktiviteter indenfor ejendomsadministration. Fleggaard Koncernen har ialt ca. 1.800 medarbejdere og omsætter årligt for over 6 milliarder kroner.

Dangaard er en af Skandinaviens største, uafhængige engrosvirksomhed. Fra hovedkvarteret i Padborg, har Dangaard Electronics i snart 30 år, samarbejdet med retailere i hele Europa. Vi tilbyder et bredt sortiment af non-food produkter. Vi samarbejder med producenter og tilbyder altid de bedste og mest attraktive produkter til skarpe priser. Udvalget er stort og vi tilbyder bl.a. disse mærker; Samsung, Philips, Sony, LG, KitchenAid, Apple, Krups, Tefal, iRobot, Bosch, Siemens, Miele, Electrolux, Canon, Olympus, Braun, GHD, Dyson, Pioneer, Beats og mange flere. Vores kendetegn er, at vi er en meget dynamisk, effektiv og omstillings parat virksomhed. Vi har et stort netværk og et rigtig godt markedskendskab, som gør at vi altid er klar til at supportere vores kunder med de sidste nye trends til konkurrence dygtige priser. 

Dangaard har et stærkt team af dygtige medarbejdere herunder også et stort lager på 20.000 m2 i Flensburg, hvor vores medarbejdere klarer alle opgaver og sikrer kunderne korrekt levering til tiden og dermed fuld tilfredshed. Vi kan løse diverse logistik opgaver for dig, herunder; Bundling, ompakning af produkt eller palle, samt serie nummer registrering. 
 
Dangaard er 100% dansk ejet og er en del af Fleggaard gruppen. Hvis du har nogle produkter at sælge, eller ønsker hjælp til at distribuere produkter i hele Europa, så tøv ikke med at kontakte os. 

Vi ser frem til at handle med dig!

  • B2B shop
  • Hurtig og effektiv organisation
  • Mere end 25 års erfaring
  • Stor indkøbs volumen
  • Eget lager og logistik afdeling
  • Stærk finansiel baggrund
Picture

>> Download vores seneste Kontrolrapport her